
مدير01
مجمع عمومی عادی انجمن فرهنگی ناشران آموزشی یکشنبه ۱۲ آبان برپا و نهمین دوره انتخابات این انجمن نیز در این روز برگزار میشود.
به گزارش چاپ و نشر؛ امین آصفی بازرس انجمن فرهنگی ناشران آموزشی در گفتوگو با ایبنا، عنوان کرد: مجمع عمومی سالانه انجمن ناشران آموزشی قرار است ۱۲ آبان ماه امسال با حضور اعضا برگزار شود و در این مجمع، گزارش مالی توسط بازرسان قانونی، عملکرد انجمن در نمایشگاه کتاب و سایر مواردی که تصمیمگیری درباره آن در صلاحیت مجمع عمومی است، ارائه خواهد شد.
وی با بیان اینکه انتخابات اعضای جدید هیئت مدیره و بازرسان نیز یکی دیگر از برنامههای پیشبینی شده برای این مجمع است، افزود: نکته مهم این مجمع برگزاری نهمین دوره انتخابات هیات مدیره و بازرسان است و افرادی که مایل به شرکت در انتخابات هستند میتوانند در همان جلسه اعلام نامزدی کرده و مطالب و سخنان خود را عنوان کنند.
آصفی یادآور شد: انتخابات انجمن فرهنگی ناشران آموزشی هر دو سال یکبار برگزار میشود و عمر هر دوره دو سال است.
وی همچنین به اعضای هیئت مدیره دوره هشتم انجمن فرهنگی ناشران اشاره کرد و ادامه داد: اکنون محمدرضا سالکی بهعنوان رئیس هیئت مدیره، ابوذر نصری بهعنوان مدیر مسئول، افسر صفاییان در سمت نایبرئیس هیئتمدیره، سعید شبقره در سمت خزانهدار و مهدی میرزا داعی دبیر هیئت هستند.
به گفته آصفی، محمدحسین متولی و سید اکبر رییسنیا نیز اعضای هیات مدیره به شمار میآیند و او خود به همراه محمد حنفی شجاعی در سمت بازرس اصلی در انجمن مشغول فعالیت هستیم.
مجمع عمومی انجمن فرهنگی ناشران آموزشی یکشنبه ۱۲ آبان ساعت ۱۸:۳۰ در میدان انقلاب، خیابان کارگر شمالی، خیابان نصرت، شماره ۴۴ برگزار میشود.
ما معمولا اشتباهات رفتاری دیگران را خیلی خوب میبینیم، اما نسبت به اشتباهات خودمان کمتر آگاهیم. یادتان باشد که همهی آدمها گاهی اشتباه میکنند، حتی کارشناسان آداب معاشرت! مهم این است که بابت اشتباهاتمان عذرخواهی کنیم، از اشتباهاتمان درس بگیریم و سعی کنیم آن اشتباه را دوباره تکرار نکنیم.
به گزارش چاپ و نشر به نقل ازبرترینها: آداب معاشرت چیزی است که به راحتی ممکن است زیر پا گذاشته شود؛ بنابراین همهی ما باید نسبت به رفتارهایمان هوشیار باشیم و تمام تلاش خود را بکنیم تا درست و طبق اصول با دیگران برخورد کنیم. نتیجهی رعایت کردن آداب معاشرت را هم خود شما و هم اطرافیانتان حس خواهید کرد و به نفع همه خواهد بود. ضمنا کسی که در هر حال، آداب معاشرت را رعایت میکند کمتر پیش میآید که بعدا بابت رفتارش دچار تاسف و خجالت شود.
ما معمولا اشتباهات رفتاری دیگران را خیلی خوب میبینیم، اما نسبت به اشتباهات خودمان کمتر آگاهیم. یادتان باشد که همهی آدمها گاهی اشتباه میکنند، حتی کارشناسان آداب معاشرت! مهم این است که بابت اشتباهاتمان عذرخواهی کنیم، از اشتباهاتمان درس بگیریم و سعی کنیم آن اشتباه را دوباره تکرار نکنیم.
پیروی کردن از اصول آداب معاشرت، هم در زندگی اجتماعی و هم در زندگی حرفهای لازم است، بنابراین مجبوریم آنها را یاد بگیریم. بیشتر اوقات اهمیت دادن و در نظر داشتن آداب معاشرت میتواند تفاوتهای بزرگی در حفظ دوستان یا از دست دادن آنها، و پیشرفت در کار و حرفه و یا شکست خوردن در آن ایجاد کند.
این نکات را در معاشرتهایتان رعایت کنید
باادب و مهربان بودن نسبت به همهی افراد در هر موقعیت و شرایطی، مهمترین اصل آداب معاشرت است که باید آن را رعایت کنید. شاید شما بلد نباشید از دستمال سفره چطور استفاده کنید یا چه زمانی کدام چنگال را به دست بگیرید و بیشتر افراد بابت این اصول کوچک و نه چندان ضروری از شما ایراد نمیگیرند. اما بیادب بودن با افراد چیزی است که نمیتوان اثر آن را از بین برد. آدمها حافظهای بسیار قوی در مورد بد رفتاریهایی که میبینند دارند.
شما باید با هر کسی که برخورد میکنید باادب باشید و این انتخابی نیست؛ از نگهبان دم در شرکتتان گرفته تا رئیس و سایر افراد، همگی لایق این هستند که مورد ادب و احترام باشند. قدردانی و احترام را در رفتارهایتان نشان دهید و با همه مودبانه رفتار کنید. بیادبانه رفتار کردن با عدهای باعث میشود نشان بدهید ضعفی در شخصیت خود دارید.
دیر سر قرارتان حاضر نشوید
اگر جزو افرادی هستید که عادت دارند دیر کنند، پس نشان میدهید که برای وقت دیگران احترام قائل نیستید. وقتی توافق میکنید سر ساعت مشخصی جایی باشید، سر همان ساعت آنجا حاضر شوید. گاهی پیش میآید که دیر سر قرار برسید و این قابل بخشش است، اما چیزی است که نباید تکرار شود. اگر مشکلی برایتان پیش آمده که فکر میکنید ممکن است نتوانید به موقع سر قرارتان حاضر شوید، حتما با طرف مقابل تماس بگیرید یا به او پیام بدهید و این موضوع را بگویید. البته این نیز نباید تبدیل به عادت شود.
دو نفری را که شما آنها را میشناسید، اما با هم آشنا نیستند به هم معرفی کنید
وقتی در کنار دو نفری هستید که شما آنها را میشناسید، اما آنها با هم آشنایی ندارند، باید آنها را به هم معرفی کنید. اگر اسم یکی از آنها را فراموش کردهاید، مودبانه بگویید: «معذرت میخواهم، میدانم که شما را قبلا ملاقات کردهام، اما متاسفانه اسمتان را به خاطر نمیآورم»، سپس اسم این فرد را طی معرفی و بعدا حین گفتگوهایتان به کار ببرید.
اگر موضوعی را که قبلا با همین فرد در موردش صحبت کرده بودید در صحبتهایتان بگنجانید، این واقعیت را تائید میکنید که فقط اسم او را فراموش کرده بودید.
وقتی در حضور دیگران هستید با گوشیتان سرگرم نشوید
وقتی در کنار دیگران هستید باید به آنها توجه کنید. اگر گوشیتان زنگ خورد یا پیامی دریافت کردید که باید فورا جواب بدهید، مودبانه عذرخواهی کنید و تماستان را زود به پایان برسانید. وقتی مجددا نزد آن فرد یا جمع برگشتید، باز هم عذرخواهی کنید.
به طور کل عادت کنید در حضور دیگران سراغ گوشی همراهتان نروید. هرگز سر میز غذا در کنار دیگران، پیام ندهید و چت نکنید؛ این کار بیادبانه و ناراحت کننده است.
اگر به مراسمی دعوت میشوید فراموش نکنید به میزبان اطلاع دهید به مراسم خواهید رفت یا نه.
وقتی به مراسمی دعوت میشوید، چه یک مهمانی شام باشد یا یک جشن عروسی، حتما به میزبان اطلاع دهید که در مراسم حضور خواهید داشت یا خیر. غفلت از این موضوع میتواند برنامه ریزی و سازماندهی مراسم طبق لیست مهمانان را مختل کند. اگر هم ابتدا اعلام کردید نمیتوانید به مراسم بروید، اما بعدا تصمیمتان عوض شد، اگر هنوز خیلی دیر نشده حتما زودتر با میزبان تماس بگیرید.
شاید میزبان شما، جایتان را با مهمان دیگری پُر کرده باشد. اگر هم اول دعوت را پذیرفتید و بعدا به هر دلیلی متوجه شدید نمیتوانید به مراسم بروید، باز هم زودتر با میزبان تماس بگیرید. البته باید تمام سعیتان را بکنید که این تغییر برنامهها روی ندهند، مخصوصا به دلایل بیاهمیت، چون ممکن است این میزبان، دفعات بعد شما را جزو لیست دعوت شدهها قرار ندهد.
در گفتگوها فقط از خودتان حرف نزنید و به طرف مقابل نیز فرصت حرف زدن بدهید
وقتی با دوستان، همکاران و اعضای خانوادهتان حرف میزنید، به آنها نیز فرصت حرف زدن بدهید و شنوندهی بسیار خوبی باشید. اگر تمام صحبتهایتان در مورد خودتان باشد، متوجه میشوید افراد کم کم از شما فاصله میگیرند و دفعات بعد که شما را ببینند فرار خواهند کرد! حتما دوست ندارید دیگران شما را فردی خودخواه و خود شیفته تلقی کنند.
بهترین راه یک مکالمهی متعادل این است که از طرف مقابلتان سوالهایی بپرسید و سپس خوب به او گوش دهید و تمام توجهتان معطوف گفتگویتان باشد. اگر شنوندهی خوبی باشید مطمئنا او باز هم پیش شما خواهد آمد و از شما سوالهایی خواهد پرسید. یک گفتگوی فعال که هر دو طرف در آن به یک اندازه شرکت دارند، لذتبخش است و شما را دوست داشتنی میکند.
آداب غذا خوردن را رعایت کنید
در دنیای امروز که همه عجله دارند، شاید شما هم عادت کرده باشید با عجله سر میز غذا حاضر شده و با شتاب غذا بخورید. این کار نه تنها برای سلامت گوارشتان بد است بلکه اجازه نمیدهد آداب غذا خوردن را رعایت کنید. وقتی سر میز غذا با دیگران هستید، به آداب غذا خوردن اهمیت بدهید. در غذا خوردن عجله نکنید و با صدا غذا نخورید. بین لقمههایتان مکث کنید و جواب تماسهای چشمی دیگران را با محبت بدهید. غذا را خوب بجوید و با دهان پُر حرف نزنید.
اگر کسی سوالی از شما پرسید و دهانتان پُر بود، به احتمال زیاد میفهمد که باید صبر کند تا غذایتان را قورت دهید و بعد حرف بزنید. بعد از پایان غذا، منتظر بمانید تا دیگران هم غذای خود را تمام کنند. این کار بیادبی است که میز غذا را ترک کنید در حالی که بقیه هنوز در حال خوردن هستند. آداب غذا خوردن، جزئیات زیاد دارد که بهتر است آنها را فرا بگیرید.
تشکر کردن را فراموش نکنید
وقتی کسی هدیهای به شما میدهد یا کاری برایتان انجام میدهد، همیشه قدردانی و سپاس خود را فورا نشان دهید و ابراز کنید. اگر نزدیک آن فرد نیستید حتما تماس بگیرید یا پیام بدهید و تشکر خود را اعلام کنید و اجازه ندهید بهانهای باعث شود تا تشکر کردن را فراموش کنید یا دست کم بگیرید.
گزارش جدید دفتر برنامهریزی و اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی از جزئیات بازار مسکن مهرماه حاکی از کاهش قیمت خانه در ۱۱ منطقه شهر تهران نسبت به شهریور ماه امسال دارد.
به گزارش چاپ و نشر به نقل از خبرآنلاین، قیمت خانه در منطقه ۵ تهران در مهرماه بیشترین کاهش قیمت را داشت و به متری ۱۴ میلیون و ۷۷۴ هزار تومان در هر متر مربع رسید.
قیمت خانه در این منطقه در تیرماه امسال در هر متر مربع ۱۶ میلیون و ۴۶۱ هزار تومان بود که با ادامه روند کاهشی در مهرماه امسال توانست به کاهش ۵ درصدی نسبت به ماه گذشته برسد.
منطقه ۵ تهران به دلیل جذابیت سکونت و دسترسی آسانتر به عنوان پرتقاضاترین منطقه برای خرید خانه محسوب میشود و معاملات در این منطقه نمادی از وضعیت کلی بازار را نشان میدهد.
این مرکز، متوسط قیمت هرمتر مربع واحد مسکونی در مهرماه در تهران را ۱۲ میلیون و ۸۴۸ هزار و ۱۰۰ تومان گزارش داده است که نسبت به ماه گذشته( ۱۲ میلیون و ۷۲۲ هزار و ۶۰۰ تومان) شاهد رشد کمتر از یک درصد قیمت خانه هستیم.
با این حال ۱۱ منطقه در شهر تهران خود را نسبت به این کاهش اندک بیمیل نشان داده و هم چنان در شب کاهشی قیمتها قرار دارند.
بر اساس این خبر به غیر از منطقه ۵ تهران متوسط قیمت خانه در مناطق ۲۰، ۲۱، ۱۶، ۱۵، ۱۴، ۱۱ ،۱۰ ،۹، ۷ و ۶ کاهشی بوده است و از ۵ تا ۳ درصد کاهش را نسبت به ماه گذشته در هر متر مربع نشان میدهد.
شرایط معاملات مسکن در مهر ماه در مناطق یک و دو پایتخت متفاوت بوده است و قیمت خانه در منطقه یک تهران روند افزایشی به خود گرفته است و از قیمت ۲۴ میلیون و ۸۱۰ هزار تومان در هر متر مربع به ۲۸ میلیون و ۱۷۲ هزار تومان رسیده است و تعداد قراردادهای خرید و فروش از تعداد ۱۰۹ فقره به ۱۳۶ فقره رسیده که نشان دهنده افزایش تقاضا برای خرید خانه در این منطقه از شهر تهران است که به روی قیمت نهایی تاثیر گذار بوده است.
در منطقه ۲ تهران نیز تعداد معاملات در مهر ماه نسبت به شهریور رشد ۲۴.۱ درصدی داشته و از تعداد ۲۱۳ معامله مسکن در شهریور به ۲۸۱ معامله رسیده است اما شیب افزایشی قیمت در این منطقه روند کندی داشته و تقریبا ۴۰۰ هزار تومان در هر متر مربع رشد داشته است.
گزارش اخیر وزارت راه و شهرسازی نیز حاکی از افزایش کلی تعداد قراردادهای خرید خانه در پایتخت دارد که میتواند نشانهای از بازگشت آرام رونق به بازار مسکن همزمان با آغاز ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی در سراسر کشور داشته باشد.
بر اساس این گزارش ۳ هزار و ۴۶۷ فقره مبایعه نامه در این ماه در کل مناطق ۲۲ گانه پایتخت به ثبت رسیده که نسبت به ماه قبل که رقم۲ هزار ۸۵۵ فقره معامله مسکن بود، ۲۱ درصد رشد داشته است.
مدیر عامل خانه کتاب ایران با اشاره به ظرفیت لرستان در حوزه تالیف و نشر کتاب، گفت: از ابتدای انقلاب تاکنون ۱۵۶۸ عنوان کتاب در لرستان به چاپ رسیده که آمار مطلوبی است اما ظرفیت استان بیش از این تعداد است.
به گزارش چاپ و نشر به نقل از ایسنا ، نیکنام حسینیپور با هدف دیدار با فعالان حوزه کتاب پلدختر و همچنین بازدید از کتابفروشیهای خسارت دیده از سیل به همراه مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و امور کتابخانههای ،عمومی استان لرستان به پلدختر سفر کرد.
وی در بدو ورود به پلدختر در جمع دانشآموزان مدرسه دخترانه شهیده کاییدی حاضر و ضمن اهداء ۵۰۰ جلد کتاب به کتابخانه این مدرسه، گفت: سیل پلدختر با همه مصائب و تلخیهایش، بار دیگر همدلی و وحدت مردم ایران در مواجهه با مشکلات را به خوبی نشان داد و امروز ما هم در کنار شما هستیم تا بخشی از سهم خود در بازسازی فرهنگی پلدختر را به جای آوریم.
مدیر عامل خانه کتاب ایران سپس با حضور در سطح شهر، از کتابفروشیهای خسارت دیده از سیل بازدید و از نزدیک در جریان مشکلات این واحدهای فرهنگی قرار گرفت.
وی در جریان این بازدید اظهار کرد: مشکلات شما را در تهران پیگیری نموده و تمام تلاش خود را در راستای رفع آنها و بهبود وضع موجود صرف خواهیم نمود.
مدیر عامل خانه کتاب ایران و هیئت همراه همزمان با حضور در پلدختر با تعدادی از فعالان حوزه کتاب و نشر این شهرستان نیز دیدار کردند.
حسینیپور همچنین در دیدار با فعالان حوزه کتاب لرستان، تصریح کرد: ناشران بهعنوان حلقه واسط بین نویسنده و جامعه مخاطب، باید نقش دروازهبانی را بهخوبی ایفا نموده و از انتشار کتابهای بیمحتوا جلوگیری کنند.
وی با اشاره به ظرفیت لرستان در حوزه تالیف و نشر کتاب، خاطرنشان کرد: بنا بر آمار در حال حاضر ۲۹ ناشر در لرستان پروانه انتشار دارند و از ابتدای انقلاب تاکنون ۱۵۶۸ عنوان کتاب در لرستان به چاپ رسیده که آمار مطلوبی است اما ظرفیت استان بیش از این تعداد است.
مدیرعامل خانه کتاب ایران تاکید کرد: جلوگیری از انتشار کتابهایی که محتوای آن کمکی به نیازهای جامعه نمیکند باید در گام اول توسط ناشران صورت بپذیرد و در این راستا ایفای درست نقش دروازهبانی توسط ناشران میتواند بسیار کارساز باشد.
وی تصریح کرد: در طول دو سال گذشته و بهدنبال تحقق شعار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنیبر اینکه «ایران فقط تهران نیست» طرحهای توسعه و ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی را به استانها سوق دادهایم و در همین راستا خبرگزاری کتاب ایران در هجده استان فعال است تا فعالیتهای این حوزه در استانها را بهخوبی در سطح کشور منعکس کند.
حسینیپور افزود: بهدنبال اجرای طرح «عصر کتاب» در استانهای کشور هستیم تا از این طریق مفاخر فرهنگ مکتوب در استانها مورد تجلیل قرار گرفته و از حمایتهای ویژه برخوردار شود.
مدیر عامل خانه کتاب ایران سپس با اشاره به تخصیص یارانه به کتابفروشیهای مناطق کمبرخوردار، گفت: برای حمایت از کتابفروشیهای مناطق کمبرخوردار، آمادگی داریم یارانههای لرستان را افزایش دهیم اما اینکار نیازمند تلاش بیشتر کتابفروشیها در جهت جذب هرچه بیشتر این یارانهها است.
وی سپس به افزایش ۳۰۰ درصدی خرید کتاب از ناشران و مولفین استان در دولت تدبیر و امید اشاره کرد و افزود: در راستای حمایت از ناشران و مولفین کشور، علاوه بر اختصاص بنهای حمایتی و بیمه فعالان حوزه کتاب، مقدمات اختصاص وام بانکی به این قشر، با بانک صادرات ایران صورت پذیرفته و در آینده نزدیک محقق خواهد شد.حسینیپور یادآور شد: آمادگی برگزاری دورههای کوتاهمدت تخصصی مانند ویراستاری و صفحهآرایی در لرستان را داریم و در صورت اعلام نیاز اینکار را انجام خواهیم داد.
وزیر صنعت از ایجاد فاز دوم تصفیه خانه شرکت تولید کننده کاغذ در زنجان خبر داد و گفت: در آینده شاهد احداث فاز دوم تصفیه خانه شرکت تولید کننده کاغذ خواهیم بود.
به گزارش چاپ و نشر به نقل ازخبرنگار مهر، رضا رحمانی بعد از ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران در محل یک شرکت تولید کننده جوراب در زنجان، با بیان اینکه ماشین آلات ساخت تصفیه خانه در محل کارخانه کاغذسازی مستقر شده است، گفت: فاز دوم تصفیه خانه شرکت تولید کننده کاغذ در زنجان ساخته می شود.
وی ادامه داد: به مدیران کارخانه تولید کننده کاغذ تاکید شده که هر چه سریع تر نسبت به ساخت تصفیه خانه اقدام کنند و با توجه به استقرار ماشین آلات در محل شرکت در آینده شاهد ساخت این تصفیه خواهیم بود.
رحمانی متذکر شد: با توجه به استقرار ماشین آلات در محل واحد تولیدی ایجاد فاز تصفیه خانه مدت زمان زیادی طول نخواهد کشید.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان در دیدار مدیر عامل خانه کتاب ایران با فعالان حوزه کتاب استان از اجرای ۲۱ برنامه متنوع فرهنگی همزمان با هفته کتاب سال جاری در استان خبر داد
به گزارش چاپ و نشر به نقل از، صدای ایران - احمد حسین فتایی در ابتدای این دیدار که پیش از ظهر امروز در سالن کنفرانس اداره کل برگزار شد، با اشاره به اینکه کتاب روح آدمی را تلطیف می کند، گفت: کتاب خروجی یک فرایند پیچیده است که از ذهن نویسنده آغاز شده و به ذهن مخاطب ختم می شود و در این مسیر ناشران مجرای انتقال پیام نویسنده به مخاطب هستند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان افزود: کمک به برگزاری مراسم انتخاب کتاب سال استان که دو سال است برگزار نشده، فراهم نمودن زمینه چاپ کتاب شناسی لرستان، ایجاد بانک اطلاعات نشر استان، بهره مندی فعالان حوزه کتاب استان از تسهیلات گوناگون خانه کتاب ایران و امکان برگزاری جشنواره ها و جوایز تخصصی حوزه کتاب با گستره کشوری در لرستان مهمترین مطالبات اهالی کتاب و نشر لرستان است، که انتظار می رود خانه کتاب ایران زمینه تحقق آنها را فراهم نماید.
وی با تاکید بر تلاش در جهت رفع مشکلات حوزه کتاب در استان، گفت: حمایت ویژه از ناشران، نویسندگان، کتابفروشی ها و به طور کلی فعالان حوزه کتاب از مهمترین وظایف اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان است که در جهت برآورده شدن آن نیازمند نگاه ویژه مسئولین وزارتی به استان لرستان هستیم.
فتایی در پایان با اشاره به در پیش بودن هفته کتاب و همزمانی آن با ولادت با سعادت پیامبر اکرم(ص)، اذعان داشت: در این هفته علاوه بر برگزاری جشن بزرگ “بهار مهربانی” با مشارکت برخی دستگاه های فرهنگی استان، ۲۱ برنامه متنوع فرهنگی در استان به اجرا در خواهد آمد که مهمترین آنها برگزاری آیین تجلیل از فعالان حوزه کتاب استان، به صدا در آمدن زنگ مطالعه در مدارس، رونمایی از تازه های نشر استان، دیدار ناشران، نویسندگان و فعالان حوزه کتاب با نماینده ولی فقیه در استان و برگزاری نمایشگاه های کتاب شهرستانی است.
به گزارش چاپ و نشر؛ صالحی: مجتمع چاپ و بستهبندی ریما امسال پرشورتر از سال گذشته و با تمام توان در نمایشگاه بینالمللی چاپ و بستهبندی حضور خواهد داشت و به معرفی مجموعه جدید راهاندازی شده خود خواهد پرداخت.
امیررضا صالحی، یکی از مدیران مجتمع چاپ و بستهبندی ریما (ریماپک) در گفتوگو با روابط عمومی بیست و ششمین نمایشگاه چاپ، بستهبندی و ماشینآلات وابسته با توضیح کوتاهی درباره مجموعه خود گفت: چاپ و بستهبندی ریما با بیش از 40 سال سابقه درزمینهی تولید جعبه و کارتن فعال است و این حرفه نسل به نسل به ما منتقل شده است و بنده نسل سوم این مجموعه هستم که کار را به دست گرفتهام.
وی اشاره کرد: من بهشخصه به شرکت در نمایشگاهها اعتقاد دارم و امسال نیز برای چهارمین مرتبه تصمیم گرفتهایم تا در نمایشگاه بینالمللی چاپ و بستهبندی شرکت کنیم، زیرا میتوانیم مجموعه و دستاوردهایمان را در نمایشگاهها به مشتریان و همکاران معرفی کنیم. متأسفانه وضعیت نمایشگاه در سال گذشته به علت نوسان در قیمتها و عدم تأمین مواد اولیه خوب نبود که گمان کنم امسال اوضاع بهتر شده و نمایشگاه نیز چون قبل پربار باشد.
صالحی نقطه قوت نمایشگاه را شکلگیری دیدارها دانست و گفت: همهی بزرگان صنعت چاپ و بستهبندی در این نمایشگاه حضور دارند و مشتریان نیز از نزدیک به بازدید از تولیدات میپردازند و میتوانند هر چه بهتر تصمیمگیری کنند که این خود از نقاط قوت نمایشگاه بهحساب میآید.
وی تأکید کرد: بزرگترین نقطهضعف نمایشگاه تاریخ برگزاری آن است؛ اگر نمایشگاه اوایل سال برگزار شود بسیار عالی میشود، بهطور مثال گمان کنم که اردیبهشتماه بهترین زمان برای برگزاری نمایشگاه خواهد بود زیرا در آن مقطع زمانی درگیریهای این صنف کمتر است و طبعاً بهای بیشتری به نمایشگاه داده خواهد شد. علاوه بر آن معمولاً عقد قراردادها در نیمه اول سال صورت میگیرد و نمایشگاه میتواند در این مورد نیز کارگشا باشد.
مدیر ریما پک با بیان این نکته که امسال میخواهیم پرشورتر از سال گذشته و با تمام توانمان در نمایشگاه ظاهر شویم، ادامه داد: ما امسال مجموعه جدیدی را راهاندازی کردهایم و با هدف معرفی این بخش از مجموعهی چاپ و بستهبندی ریما در این نمایشگاه شرکت خواهیم کرد.
وی در پایان گفت: امیدوارم به صنعت چاپ و بستهبندی کشور بهای بیشتر داده شود، زیرا که توسعه این صنعت منشأ رشد بسیاری از صنایع کشور را در بر دارد.
به گزارش چاپ و نشر به نقل از- ایرنا- بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب مشهد با حضور ۷۳۰ ناشر داخلی، ۱۱ ناشر خارجی و ۸۰ نمایندگی ناشران خارجی در نمایشگاه بینالمللی این شهر گشایش یافت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در این مراسم گفت: کتاب عامل تغییر و تحول در جامعه است و با توجه به ایده مثلث توسعه اقتصادی، فرهنگی استاندار خراسان رضوی شعار امسال این نمایشگاه، "کتاب، پیشران مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی" تعیین شده است.
سید جعفر مروارید افزود: بیش از ۹۰ برنامه فرهنگی و هنری در این نمایشگاه در نظر گرفته شده و ۲۰ رونمایی کتاب نیز انجام خواهد شد، همچین امسال امکان استفاده کتابفروشی ها از فضای نمایشگاه نیز فراهم شده که میتوانند به معرفی محصولات خود بپردازند.
وی از اختصاص ۱۲ میلیارد ریال بن کارت به مردم در این نمایشگاه خبر داد و اظهار داشت: بن کتاب امسال نیز مشابه سالهای گذشته با ۲۰ درصد تخفیف ارائه میشود و ناشران نیز کتابهای خود را با دستکم ۱۰ درصد تخفیف به علاقهمندان عرضه میکنند.
وی گفت: این نمایشگاه با همکاری استانداری خراسان رضوی، فرمانداری و شهرداری مشهد، اداره کل کتابخانههای عمومی استان، شورای اسلامی شهر مشهد، حوزه علمیه، دانشگاههای مشهد، نمایندگی فرهنگ و ارتباطات استان، نمایندگی وزارت امور خارجه در استان، سپاه امام رضا (ع)، تعاونی ناشران استان و سایر نهادهای دست اندرکار برگزار شده است.
مروارید با بیان اینکه در این دوره از نمایشگاه بینالمللی کتاب مشهد بخش خارجی تقویت شده است افزود: همسایگی با کشورهای افغانستان و ترکمنستان باعث شده است نمایشگاه کتاب مشهد از سایر نمایشگاههای کتاب در کشور متفاوت باشد و انتظارات نیز از این نمایشگاه بیشتر است.
وی اظهار داشت: در نمایشگاه بینالمللی کتاب پارسال مشهد ۷۰ میلیارد ریال کتاب فروخته شد که رقم قابل توجهی است.
وی ادامه داد: در نمایشگاه امسال ۲۰۰ هزار عنوان کتاب داخلی و ۲۰ هزار عنوان کتاب خارجی از هشتم تا چهاردهم آبان ماه عرضه خواهد شد.
به گزارش چاپ و نشر به نقل از خبرگزاری برنا از گیلان ؛ با حضور مدیرکل سرمایه گذاری استانداری گیلان اولین نمایشگاه ملی تخصصی سردخانههای صنعتی، صنایع بسته بندی و صنایع وابسته در گیلان در محل نمایشگاههای دایمی استان در رشت گشایش یافت.
دراین نمایشگاه که از سوی شرکت تعاونی سردخانهداران استان و به مدت سه روز ادامه خواهد داشت ۳۰ غرفه از صنایع وابسته به تولید سردخانه و صنایع بستهبندی و مشاغل وابسته از سطح کشور حضور دارند.
دکتر یونس رنجکش مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان در حاشیه بازدید از غرفههای نمایشگاه ضمن تقدیر از برگزارکنندگان بر ضرورت توجه به صنایع وابسته به فعالیتهای سردخانهای و چند منظورهکردن نوع خدمات این صنعت در استان تاکید کرد.
وی اظهار داشت : گیلان به لحاظ برخورداری از موقعیتهای خاص و قرار داشتن در کریدور حمل و نقل و همچنین کشاورزی بودن این استان دارای اهمیت خاصی در زمینه فعالیت صنعت سردخانه است.
رشد صد در صدی سرمایه گذاری در شهرستان نیر اردبیل در سال 98
وی افزود : برگزاری اینگونه نمایشگاهها می تواند فرصتی برای آشنایی با تولید کنندگان صنایع مرتبط و توسعه و تکمیل زیرساختهای مربوطه باشد.
استاندار مرکزی در آیین افتتاحیه دهمین نمایشگاه کتاب اراک؛
ابراز نگرانی استاندار استان مرکزی از رکود کتابخوانی در بین مردماستاندار مرکزی با اشاره به پایین بودن سرانه مطالعه در کشور، گفت: عدم کتابخوانی مردم ایران نگرانی هایی را بوجود می آورد که با توجه به گسترش فضای مجازی این نگرانی روز به روز بیشتر هم می شود. البته افزایش قیمت کاغذ و به طبع آن افزایش قیمت کتاب نیز در کتاب نخواندن مردم بی تاثیر نبوده است.
به گزارش چاپ و نشر به نقل از دیار آفتاب؛ سید علی آقازاده استاندار مرکزی در آیین افتتاحیه دهمین نمایشگاه بزرگ کتاب استان مرکزی ضمن تسلیت درگذشت آیتالله حاج شیخ علیاصغر قاضیزاده که از شاگردان امام خمینی(ره) و مدیر سابق حوزه علمیه حاج محمد ابراهیم خوانساری بود، گفت: نمایشگاه کتاب اراک فرصت بسیار خوبی است تا مردم استان مرکزی به خصوص جوانان استان و شهر اراک از جدیدترین کتاب های انتشارات گوناگون استفاده کنند.
وی با اشاره به پایین بودن سرانه مطالعه در کشور، افزود: عدم کتابخوانی مردم ایران نگرانی هایی را بوجود می آورد که با توجه به گسترش فضای مجازی این نگرانی روز به روز بیشتر هم می شود. البته افزایش قیمت کاغذ و به طبع آن افزایش قیمت کتاب نیز در کتاب نخواندن مردم بی تاثیر نبوده است.
برگزاری نمایشگاه کتاب در افزایش سرانه مطالعه موثر است
استاندار مرکزی ادامه داد: برگزاری چنین نمایشگاه هایی در راستای کاهش چنین نگرانی هایی است، چرا که کتاب ها در چنین نمایشگاه هایی با تخفیف مناسب ارائه شده و فرصت مناسبی برای کتابدوستان خواهد بود.
آقازاده با بیان اینکه همه باید یکدیگر را به کتابخوانی توصیه کنند، گفت: باید خودمان را ملزم کنیم تا در روز لااقل نیم ساعت مطالعه داشته باشیم، این کار که می تواند در آخر شب و قبل از خواب انجام شود میزان مطالعه در جامعه را بالا برده و به فرهنگ کتابخوانی که فرهنگی دیرینه ایرانیان است، کمک میکند.
مطالعه کتاب می تواند در تقویت ارکان نظام نقشی اساسی داشته باشد
وی خاطرنشان کرد: انقلاب ما انقلابی فرهنگی است و با توجه به اینکه کتاب نیز از مقوله فرهنگ است، لذا مطالعه کتاب می تواند در تقویت ارکان انقلاب نقشی اساسی داشته باشد.